Jobspot

Rekruteer via de radio en maak via hit fm uw openstaande vacatures in uw bedrijf bekend. Roep de luisteraar op om zich kandidaat te stellen. U kan hem/haar ook doorverwijzen naar een ander medium waar hij/zij meer informatie vindt over de jobaanbieding.

Teken in op onze JOB-reclameblokken en krijg 30 dagen airplay op hit fm.

Eventspots

Bent u op zoek naar een mediapartner om uw evenement of braderie/straatfeest kracht bij te zetten? Sta dan even stil bij de belangrijkste radioketen van Vlaanderen. hit fm is elk jaar mediapartner van meer dan 150 events. Dat zijn elke week 3 events en 2.053.000 bezoekers per jaar.

Wij ondersteunen uw event via één van de hit fm-frequenties aan een minimumkost (administratieve- en productiekost). Bezorg ons uw sponsoraanvraag en wij maken een voorstel op maat.

Latenightspots

Bereik de nachtluisteraar.
Uw radiospot in de late uren? Adverteer aan nachttarieven. Uw reclamecampagne wordt gedraaid tussen 19 tot 6 uur. Ideaal om een bepaalde doelgroep te bereiken. Deze reclameblokken zijn uiterst geschikt voor het uitgangsleven, 16+-spots, kansspelenspots,…

Nieuws, weer & film

Creëer meer imago. Sponsor het regionieuws, het weerbericht of het filmnieuws. Dit wil zeggen dat uw spot voor of na het item draait.

Voor deze campagnes hanteren wij standaard een spotlengte van max. 10 seconden. De spots versterken merkimago en verhogen de merkherkenbaarheid. Een korte spot wordt ook veel minder als storend ervaren dan de klassieke 30 seconden radiospots.