Welkom bij hit fm

hit fm is de belangrijkste netwerkradio in Vlaanderen met meer dan 30 jaar ervaring en een marktaandeel van 4,7%. hit fm zendt uit op 23 frequenties in Vlaanderen.

hit fm wil anders zijn, complementair aan wat er nu al bestaat. Heel veel luisteraars hebben vooral behoefte aan muziek en weinig BLABLA. Ze zijn op zoek naar een alternatief voor de drukke hitradio's. hit fm brengt een non-stop muziekkeuze van recente hits met een mix van de NR1-classics uit de eighties, nineties en zero's.

Via hit fm heeft u ontelbare creatieve mogelijkheden om van uw business a great business te maken. Een reden te meer om op ons een beroep te doen voor uw marketingplan. Samen met u bedenken we de juiste strategie om uw doelen te bereiken, binnen uw budget.

wij u kwalitatief hoogstaande radiospots aanbieden. Onze copywriters zorgen voor het verhaalconcept.

En vergeet niet, een radiospot is belangrijker dan de looptijd van de campagne.

Maak kennis met de salesbrochure en ontdek hoe u hit fm kan inplannen in uw marketingbudget, de impact ervan en wat de mogelijkheden zijn.

Radio is puur creativiteit, het opwekken van de juiste gevoelens voor uw brand, uw merk. Er is geen enkel medium dat zo visueel is dan radio.

Chuck Mefford zei ooit: Anyone can have a good business, but you need a great strategy to have a GREAT business. Uw input zorgt ervoor dat we steeds scherp en up-to-date blijven. Zorgen voor oplossingen en vooral ook return on investment (ROI) is ons engagement. Gemiddeld verdienen radioadverteerders hun investering 7,7 keer terug. Daarmee staat radio op de tweede plaats, na tv (bron: RAB UK).

Naast uw campagne op radio heeft u uiteraard ook een creatieve spot nodig.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met diverse productiehuizen in Vlaanderen kunnen